Vi skreddersyr gruppereiser og arrangement i utlandet, og har spesialisert oss på kulturopplevelser rundt mat & drikke.

Vi hjelper deg også med konferanser og firmaturer i utlandet. Når vi lager turer for grupper utenfor Norges grenser er vi fortsatt opptatt av de samme kjerneverdiene vi har i Norge med kvalitet, mat og vertskap - og selvsagt landets egen drikkekultur!  

De fleste gruppene våre besøker gjerne et lokalt bryggeri eller destilleri, og vi jobber med utvalgte steder som tilbyr gode matopplevelser basert på landets lokale mattradisjoner og råvarer. Vi bruker vertskap og guider som har glimt i øye og det lille ekstra for å sørge for at dere får en topp tur!

Noen av våre grupper har blant annet hatt sitt møte på Guinness, noen har vært hos den irske kjendiskokken Catherine Fulvio på matkurs og Irish Coffee-making-kurs, i Skottland har gjestene våre vært med i dommerpanelet på whisky-kåringer og laget sin egen whisky på Cardhu/ Johnnie Walker. Noen har vært på gourmet-tur til Island og besøkt bryggeriet Egil Skallagrimson - eller de har besøkt ulike vingårder i Spania. Eller hva et besøk i Cognac og bo på Braastads eget vinslott Chateau de Triac? Eller New York med besøk på Brooklyn Brewery, food tours, Michelin-mat på Aquavit og Zucca-kamp?

Er du usikker på hvilken destinasjon som passer for din gruppe?
Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Denne turen med Alan ble en helt spesielt positiv opplevelse. Ikke minst på grunn av hans væremåte. Guiden hos Glenkinchie var dyktig, entusiastisk og med et sprudlende humør. Dette smittet over på hele gjengen. Dette toppet en positiv opplevelse av hele turen til Edinburgh!
— Ingard - Vennegjeng på tur til Skottland 2012