Akevitt - Aqua Vita - betyr livets vann og er Norges ubestridte nasjonaldrikk når det gjelder alkohodig drikke. Det er en spennende historie fra destillasjonskunsten kom til Europa på 1200-tallet, til den første dokumentasjonen vi har av akevitt i Norge i 1531 - og videre til dagens akevittproduksjon.

Bli med oss på en spennende og morsom akevittsmaking hvor du vil lære om fremstilling av brennevin, om potetens betydning og om kryddersammensetningene som utgjør de ulike smakene på akevittene. I tillegg lærer du om Linie-reisen, om fatmodning og betydningen av å bruke riktig glass til de edle dråpene!

Vi tilbyr akevittforedrag og smakinger hele året. Alle våre foredragsholdere er dyktige og engasjerte - og lidenskaplig opptatt av akevitt!

Ta kontakt for ledig kapasitet og priser. Ønsker du være med på et påmeldingsarrangement, se vårt PROGRAM FOR 2019.


Akevittsmaking på kontoret? Vi stiller med foredragsholder, glass og smaksprøver hvis dere har lokaler! Kontakt oss for pristilbud.

Akevittsmaking på brennerier/ destillerier? Vi tilbyr akevittsmakinger og omvisninger i produksjonslokalene til ulike brennerier og destillerier.

5 retters middag med øl & akevitt? Book et akevittbord på Cafè Sorgenfri på Aker Brygge. Velg mellom 3 retters meny eller 5 retters meny som er spesialtilpasset med øl og akevitter til hver rett.

Visste du at det til stadighet befinner seg over 100.000 liter akevitt til sjøs som passerer ekvator?

Noen av våre faste og dyktige akevittkåsører som deler villig av sin kompetanse om de edle dråper; Ivan, Torkjell og Halvor.

Noen av våre faste og dyktige akevittkåsører som deler villig av sin kompetanse om de edle dråper; Ivan, Torkjell og Halvor.