Julebordssesongen er høysesong for akevittsmaking og hyggelige sammenkomster.
La oss ta hånd om detaljplanleggingen, så kan du nyte å være gjest på din egen fest!

 

Noen av våre favorittjulebord:

Julebord på destilleri
- legg julebordet til fatlageret på Arcus, og nyt julemiddagen blant hundrevis av akevittfat. Aperitif i akevittbaren ved ankomst, etterfulgt av omvisning på produksjonsanlegget og akevittsmaking før servering av lekker julebuffet i fatlageret. Buss tur/ retur.

Gardsjulebord
- kanefart, fakler, tømmervegger, levende lys, låvedans... Vi tilbyr julebord på fantastiske gårder hvor dere får rette julestemningen, god mat og uforglemmelige opplevelser!

Julebord i Middelalderparken, Oslo
- Et av våre favorittsteder i Oslo ligger i Middelalderparken. Med historisk sus og kort vei til Oslo Ladegård kan vi anbefale en middelalderopplevelse i den gamle ølkjelleren på Ladegården med levende lys og servering av Bisp, før turen går videre til festmiddag og hygge utover kvelden.

Julebord på bryggeri
- vi samarbeider med flere bryggerier som har flotte selskapslokaler som egner seg fint til å kombinere julebordet med ølsmaking og andre kulturelle opplevelser.


Julebordsweekend på hotell/ gjestegård
- vi har mange fantastiske hoteller og gjestegårder hvor vi kan tilby herlige julebordsweekender med full pakke med julebord, opplevelser, overnatting og deilig julefrokost.

Julebord i egne lokaler?
- hvis dere ønsker å ha julebordet i egne lokaler kan vi bistå med å koordinere arrangementet, ordne med mat/ catering og underholdning som feks akevittsmaking og musikk. Ta kontakt for en prat om ulike muligheter.