Bli med på vår festmiddag under Norsk Akevittfestival 2025!
I den flotte Mustadsalen på Quality Strand Hotell dekker vi opp til 4 retters akevittmiddag med norsk mat og norske drikkevarer.
Denne kvelden er en hyllest til norsk akevitt.
Destillatør Halvor Heuch fra Atlungstad Håndverksdestiller og Akevittambassadør Atle Minothi fra Anora vil sammen geleide oss gjennom et festmåltid med tilpassede, norske akevitter til rettene.
Meny:
Forrett: Lettrøkt og melkeposjert kveite
Hovedrett: Eple-og honningglasert langtidsbakt ytrefilet av svin, smørdampet brokkolini hasselbakt potet, sennep- og honningsaus
Mellomrett: Godbiten - blåmuggost fra Snertingdalen Ysteri med tilbehør -
Dessert: Deilig avslutning på måltidet med dessert fra Åshild Lerbak, pastry chef på kokkelandslaget
Lørdag 27.september kl 19:00-22:30
Pris kr 1.790,- inkl 4 retters middag, aperitif, underholdning og drikkepakke til maten med 2 øl fra Trysil Bryggeri og 4 x 2 cl akevitt.
Bestilling sendes på post@akevittruten.no
Husk å oppgi eventuelle matallergier.
Avbestillingsfrist 15.september 2025.
Aldersgrense 20 år.