Back to All Events

Utsolgt! Champagnecruise med Christian Radich 25.mai

UTSOLGT!

Dette cruiset er allerede utsolgt. Send oss en mail om du vil stå på venteliste eller få info om neste års datoer.

Lørdag 25.mai inviterer vi til et herlig champagnecruise på Oslofjorden med magiske Christian Radich!

Det blir servert en boblende aperitif ved ankomst, og vi kaster loss kl 17:00. Under turen blir det champagnesmaking under dekk hvor vi lærer litt om de musserende boblenes egenskaper og smaker på ulike champagner. Vi lærer om sablering og får høre den spennende historien bak champagnens opprinnelse.
På dekk har vi levende musikk med vår faste duo, og det serveres en deilig buffet med skutas reker. Kl 21:30 er vi tilbake Oslo.

På fjordturer går Christian Radich for motor, men du kan fornemme noe av storheten. Det er imponerende å tenke på at skuta har 9000 meter tau, og hele 27 seil. Stormasten er over 37 meter. Det er en stor opplevelse å være om bord i den historiske og flotte skuta.

Lørdag 25.mai 2018
Kl. 17:00 - 21:30
Pris kr 1090,- inkl fjordtur, aperitif, champagnesmaking, rekebuffet og levende musikk. Ønskes ekstra drikke kan dette kjøpes i baren.

Billetter kan du kjøpe online her
Husk å oppgi evt matallergier eller om dere reiser på tur med noen som er booket inn på separat bestilling. Slik får vi plassert dere på samme gruppe på selve smakingen.
Under selve turen er det ikke bord/ bordplassering, men man sitter rundt på skuta på benker og på dekk.

NB! Husk å sjekk hvor skuta går fra! Pga havneoppgraderinger ved skutas vanlige plass på Skur 32 ved Akershus Festning/ Rådhuset, vil skuta muligens ligger ved Sukkerbiten på Operaen våren 2019. Vi kommer tilbake til mer info om dette nærmere.

For spørsmål eller annet kontakt oss gjerne på post@akevittruten.no / mob. 41126600.